Vores historie

Lad os hjælpe

To kvinder fra Give kender godt til julens udfordringer når familier er ramt på flere parametre. Derfor lancerer de nu deres egen private julehjælpsindsamling på 3 år.


2018-teamet:

Mariann & Grethe

2019-teamet

Bagerst fra venstre er det: Ulla og Grethe.

Forrest Rensdyret Max og Mariann.

Grethe Boesenbæk og Mariann Sonne Bjerregaard er to kvinder fra Give, der i 2018 helhjertede ønskede at støtte op om at hjælpe familier, der af forskellige årsager har det svært op til jul. I 2019 gav Ulla Bach en hjælpende hånd, da opbakningen i 2018, var utrolig stor.

Dermed falder deres hjælpsomhed godt i tråd med julens budskab om næstekærlighed, men de to piger har dog også en mere personlig grund til at gå aktivt ind i julehjælpsarbejdet.

Uddrag fra Give Avisen 2019.

- Vi ved som mødre med sygdom tæt inde på livet og som en del af hverdagen, at julen kan være svær både fysisk, psykisk og økonomisk. Da vi ikke selv har de store midler til at hjælpe alle dem, vi gerne ville, håber vi, at både borgerne og eventuelt butikkerne i Give vil støtte op omkring projektet og hjælpe familier til at holde en jul, de ellers ikke ville have mulighed for, siger Grethe, Mariann og Ulla, der tager imod alle former for donationer med hjertevarme og et smil.

Fantastisk hvis Give kan gøre en forskel

Konceptet fra de sidste par år er ændret, da tiden i år ikke er så stor til at kunne, lægge de sidste års kræfter i det, derfor satser vi på gavekort, julebag og julekurve. 

Om det er fem, ti eller flere, vil det jo bare være fantastisk, lyder det fra de to piger, og de fortsætter:

- Vi fokuserer på enlige med børn og mindrebemidlede familier i Give & omegn, og hvor ville det være fantastisk, hvis vi som by kunne gøre en forskel og hjælpe hinanden.

Hvis man ønsker at donere til Grethe, Mariann og Ullas projekt julehjælp kan man kontakte enten Grethe 31391745 el Mariann på 81 44 44 67, skrive en SMS eller via Facebook. Det samme gælder, hvis man ønsker at søge om en julekurv.

-Vi ønsker ikke at udstille eventuelle ansøgere, så derfor nævnes ingen navne på ansøgere, siger Julehjælpspigerne.

Ansøgere får besked den 12.12.

Ønsker man at donere men ikke har mulighed for at aflevere, afhenter julepigerne gerne julehjælpen efter nærmere aftale. Sidste indlevering er den 10.12. kl. 18.00, og eventuelle ansøgere får besked den 12. december.

Har man ikke mulighed for at afhente sin kurv, afleverer julepigerne den gerne.

Har vi overskud af vores donationer, sørger vi ligesom sidste år for at de bliver givet til et godt formål.